nūhou

Nūhou

ʻO ke kuleana o nā Piezoelectric Sensors i nā ʻōnaehana hoʻomaka mua o ke ōlaʻi

ʻO nā ʻōlaʻi kekahi o nā pōʻino kūlohelohe nui loa, e hoʻopau nui ana i ke ola a me ka waiwai o ka honua.He mea koʻikoʻi ka hoʻomohala ʻana i nā ʻōnaehana hoʻolaha mua o ka ʻōlaʻi pololei a hilinaʻi (EEWS) no ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino a me ka mālama ʻana i nā ola.He kuleana koʻikoʻi ka piezoelectric sensor i kēia mau ʻōnaehana, ʻike i nā nalu seismic a hāʻawi i ka ʻike manawa maoli e makaʻala i nā kaiāulu a hoʻomaka i nā pane pilikia.ʻO XIDIBEI, kahi mea hoʻolako alakaʻi o nā mea ʻike piezoelectric kiʻekiʻe, aia ma ke alo o kēia ʻenehana hoʻōla ola, e hāʻawi ana i kahi honua palekana a ʻoi aku ka paʻa.

  1. ʻO ke kuleana o nā Piezoelectric Sensors i loko o nā ʻōnaehana hoʻomaka mua o ka ōlaʻi Piezoelectric sensor e hoʻohuli i ka ikehu mechanical, e like me ka vibrations a i ʻole ke kaomi, i mau hōʻailona uila e hiki ke nānā ʻia a hoʻohana ʻia no nā noi like ʻole, me ka ʻike ʻana i ke olai.Hāʻawi nā mea ʻike piezoelectric o XIDIBEI i ka naʻau, pololei, a me ka hilinaʻi, e hoʻolilo iā lākou i koho kūpono no EEWS.Hiki i kēia mau mea ʻike ke ʻike wikiwiki i nā nalu seismic, e hāʻawi ana i ka ʻike koʻikoʻi i nā hui pane ulia pōpilikia a ʻae i nā kaiāulu e hana i nā hana kūpono i ka wā o kahi ōlaʻi.
  2. ʻO nā pōmaikaʻi o nā Piezoelectric Sensors o XIDIBEI ma EEWS XIDIBEI's piezoelectric sensors hāʻawi i nā pono he nui no nā ʻōnaehana hoʻolaha mua o ke olai, me:

a.ʻIke Kiʻekiʻe: Hiki i nā mea ʻike o XIDIBEI ke ʻike i nā nalu liʻiliʻi liʻiliʻi loa, e hōʻoia i ka ʻike wikiwiki a pololei.

b.Ka Laulā Laulā: Hiki i nā mea ʻike o XIDIBEI ke ʻike i ka laulā ākea o nā alapine, hiki iā lākou ke ʻike i nā ʻano hawewe seismic a hāʻawi i ka ʻike kikoʻī e pili ana i ke ōlaʻi.

c.ʻO ka lōʻihi a me ka hilinaʻi: Ua hoʻolālā ʻia nā mea ʻike o XIDIBEI e kū i nā kūlana kūlohelohe koʻikoʻi, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hana mau a me ke ola hana lōʻihi.

d.Hoʻohui maʻalahi: Hiki ke hoʻohui maʻalahi nā mea ʻike piezoelectric o XIDIBEI i loko o nā pūnaewele nānā seismic e loaʻa nei, e hoʻonui i ko lākou hiki a hoʻomaikaʻi i ka pono holoʻokoʻa o EEWS.


    Post time: Apr-17-2023

    Waiho i kāu leka